home
Home

www.boshuisjevakantie.nl

't Boshuisje Winterswijk

Accomodatie Omgeving Multimedia Tarieven  Contact Tips
Natuurhuisje Vogels bij 't Boshuisje Gastenboek    

In en om 't Boshuisje

Boshuisje eekhoorn't Boshuisje Winterswijk staat op een prachtige lokatie, op een goed onderhouden bospark tussen Groenlo en Winterswijk, en vlakbij het natuurgebied Korenburgerveen. De vakantiewoning ademt rust en natuur. Op het perceel staan plm. 60 bomen en diverse struiken, waardoor uw privacy optimaal gegarandeerd is. Vogels kunnen er volop nesten, en anders is er nog meer gelegenheid in de nestkasten. Ook vlinders voelen zich er zeer thuis door de bloementuin en de vlinderstruiken. Onder andere de zeldzame koninginnepage en de nog zeldzamere keizersmantel hebben er reeds een bezoek gebracht.
Vanuit 't Boshuisje kunt u direct kortere of langere fietsroutes volgen en wandelingen maken om van het bijzondere Nationaal Landschap rond Winterswijk te genieten.
Onze gasten geven ons een zeer hoge waardering en hebben meermaals opgemerkt dat de foto's en films de werkelijkheid slechts benaderen.

't Boshuisje als vogelkijkhut... en meer

t Boshuisje Winterswijk als vogelkijkhutDoor de grote ramen in de woonkamer kijkt u uit op bomen, bloemen, nestkastjes en struiken, en daardoor ook op het leven rondom de woning. Er bewegen zich talloze vogels, eekhoorntjes, egels, vlinders en libelles, en met een beetje geluk ziet u ook een haas, een ree, een steenmarter of een boommarter in de bostuin. Vanuit de woonkamer kunt u dus ook bij regen en sneeuw nog steeds volop genieten van de natuur rondom, en eventueel ook fotograferen.
Op het zonneterras kunt u al bij de eerste lentedagen heerlijk buiten vertoeven in zon en luwte, al dan niet met een leesboek of tablet, of genietend van het tafereel voor u: het uitzicht vanaf dit terras is wel 'net een open volière' genoemd.
Aan de achterkant van de woning bevindt zich de vlindertuin met verschillende soorten vlinders. Daarnaast is een vijver aangelegd, waar de vogels graag mogen badderen en libelles, kikkers en salamanders inmiddels hun broedplaats hebben gevonden. Uiteraard is hier een bankje aanwezig zodat u ook volop van dit uitzicht kunt genieten.

Voorzieningen

Het vakantiehuis is ingericht naar de maatstaven van deze tijd en wordt verwarmd middels centrale verwarming in alle vertrekken.

woonkamer vakantiehuisjeIn de woonkamer vindt u een homecinemaset voor radio, dvd (ook hd) en cd, en een digitale hd-televisie met een kabel-aansluiting.U kunt, indien gewenst, gebruik maken van een internetaansluiting.
Ook aan de fervente lezers en puzzelaars onder u is gedacht; er zijn diverse romans en puzzels, waarvan u gebruik kunt maken. Foldermateriaal, en literatuur over Winterswijk (volksverhalen, natuur, geschiedenis) zijn eveneens aanwezig.

In de keuken en bijkeuken vindt u:
- koelkast met vriesvak
- elektrische oven
- koffiezetapparaat en allerhande kookgerei

Naast de woonkamer en keuken en bijkeuken, is er een ruime hal met toegang tot:
- douche en toilet
- slaapkamer met een 2-persoonsbed
- slaapkamer met een 1-persoonsbed
- beide bedden zijn voorzien van goede pocketvering matrassen.

Huurt u beddengoed en bedlinnen, dan wordt het schoon aan u geleverd en vindt u uw bed opgemaakt bij aankomst.

Uw kleding kunt u kwijt aan haakjes en knaapjes.

De woning is helaas niet geschikt voor mindervaliden. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Tot slot: Indien u een vakantie boekt, krijgt u gratis meerdere wandel- en fietsroutes ter download aangeboden.

Parkeren

Uiteraard kunt u op eigen terrein bij de bungalow parkeren.

Boodschappen doen in Winterswijk

winterswijk groterswegHet stadje Winterswijk ligt op 5 autominuten, 15 fietsminuten en 45 loopminuten afstand. De fietsroute ernaartoe maakt zelfs boodschappen doen een feest...

Genieten van rust en volop ruimte betekent dat er in de directe nabijheid geen disco's of ander luidruchtig vertier te vinden is. Dit houdt tevens in dat u voor uw boodschappen in Winterswijk terecht kunt. Er zijn tal van supermarkten (AH, C1000, Lidl, Jumbo, etc.) te vinden. In het gezellige centrum is verder een keur aan andere winkels aanwezig die in uw behoeften kunnen voorzien.
Via een mooi fiets-/wandelpad, dat dwars door bos en weide voert, is Winterswijk goed bereikbaar.

Gevaar

Vanwege het feit dat de natuur zó dicht grenst aan de bungalow is, in verband met brandgevaar, open vuur (barbecue, vuurkorf of anderszins) niet toegestaan. Ook binnenshuis zijn kaarsen en waxinelichtjes niet toegestaan i.v.m. brandgevaar.
Roken op het perceel is evenmin toegestaan, net zo min als binnenshuis. U kunt wel hoog en droog onder het afdak op het terras roken.
Verder moet u rekening houden met teken i.v.m. de ziekte van Lyme.

Lokatie van t Boshuisje Winterswijk

Volg ons op:

Twitter BoshuisjeV   YouTube BoshuisjeVakantie   Facebook Boshuisje.Winterswijk   Google+ BoshuisjeVakantieWinterswijk  

(c) 2019 't Boshuisje Winterswijk. Niets van deze website of aanverwante digitale publikaties zoals Twitter, Facebook, Youtube mag worden openbaar gemaakt, gekopieerd en/of verveelvuldigd op welke wijze dan ook zonder voorafgaande toestemming van de eigenaren

Voorwaarden Privacy